HELP!!! Kerstfeest 2021

Met lood in mijn schoenen vraag ik jullie om hulp:
Het kerstfeest komt eraan en natuurlijk de kerstpakketten actie.
We krijgen het dit jaar, doordat wij geen enkele reserve meer hebben niet voor elkaar om dit zelf te regelen, fondsen hebben het ook zwaar en veel willen geen eenmalig iets steunen.. 🙁
Maar dat kan gewoon niet!!! Het is niet eenmalig, het feest maakt zo’n impact op de mensen die komen en de pakketten maken zoveel verschil, dit is niet eenmalig, we leren mensen ook dat je om hulp kunt, mag en moet vragen, hoe kunnen mensen je anders helpen? Dat je je niet hoeft te schamen als je het niet zelf redt en de weg naar eruit komen…. De mensen die helpen zijn zo onder de indruk van deze acties dat ook zij leren wat het doet, en niet te vergeten de schoolkinderen, die nu al jong leren dat ook bij hen armoede in de buurt, stad, klas is. Zij gaan echt nadenken wat het nu inhoud en je eraan kunt dchrooen, soms durft er zelfs een te vertellen dat hij er ook in zit en het is prachtig om te zien hoe een klas dan nadenkt, er lichtjes gaan branden en zij meteen willen helpen, tranen in overvloed….
Maar het dreigt niet te lukken en ik vraag niet graag hulp maar het mag gewoon niet niet lukken.. er is geld voor nodig, veel geld en het is er niet, we hebben teveel tegenslagen gehad en nu we weer minder mogen redden we het al lastig laat staan dit erbij..
Ik hoop dus op de kracht van SAMEN kunnen we het samen wel? ieder beetje helpt en is welkom, iedere euro is zo nodig.. Helpt u ons? maken we er samen weer een feest van?
Doneren helpt, delen ook natuurlijk…
Alvast heel erg bedankt namens de mensen voor wie we een verschil gaan maken
nl90rabo0304999318 tav stichting iedereen een maalijd ovv kerstfeest