Kerst 2023

Kerst 2023

Zoals je misschien hebt gezien hebben wij een niet al te fijn jaar achter de rug..

Door ons pand uit te moeten, een mislukte samenwerking en bedrijven die niet betalen gaat het moeizaam en een burn-out van Brenda helpt ook niet hierin.

We doen alles om te vechten om door te kunnen maar redden het gewoon niet alleen.

Omdat er bijna geen inkomsten zijn (gelukkig ook bijna geen uitgaven) is het lastig iets goeds te kunnen blijven doen voor onze stad, al is dat wel waar ons hart ligt.

Inmiddels gaan we weer koken, kooklessen voor kinderen geven en noodmaaltijden uitdelen.

Ook willen we dit jaar heel graag kerstpakketten uitdelen. Dit doen wij al jaren, normaal gesproken zamelen wij in met scholen, maar zonder ruimte is dat onmogelijk, er is geen plek de spullen te sorteren en verdelen.

Maar er zijn zoveel mensen die het lastig hebben dat we toch iets willen doen, voor 50 gezinnen een lichtpuntje schenken in de donkere dagen, ze weer even de moed geven door te gaan, want het is gewoon lastig, zeker voor de kinderen als iedereen om je heen lekker eet, snoept en kadootjes krijgt en jij niet, het is niet te snappen voor hen.

Dit jaar vragen wij om hulp. Wij vragen onze contacten of jullie een product, of meer willen doneren.

Het mag als product (dan wel niet te lang voor het maken van de pakketten daar wij geen opslag hebben) of het bedrag dat het product kost.

Als je dat wilt en leuk vindt zorgen wij dat op het product komt te staan dat het van jullie komt, zodat zij weten dat er bedrijven en mensen aan hun denken. Zo niet dan natuurlijk niet.

De pakketten maken elk jaar een enorme impact, ze zijn groot en er zit veel in, met de bedoeling het gezin echt even te ontzien in boodschappen en zo iets over te houden voor de donkere dagen..

Ook willen we er en spel en wat kadootjes indoen om ze als gezin wat leuke avonden te geven.

Komend jaar hopen wij weer een gaaf kerstfeest te kunnen organiseren en een bedrijf te vinden die hier ruimte voor beschikbaar wil stellen…

Helpen jullie mee?

De producten die wij nog zoeken zijn: (maar het mag natuurlijk ook iets ander zijn)

het product is wat we 50x nodig hebben, het getal erachter de prijs die het kost om het te kopen..wil je een product adopteren en dat wij het kopen, maak dat het bijbehorende bedrag over en wij kopen dit voor je in

 

*wc papier   133

*afwasmiddel   49.50

*allesreiniger   49.50

*chocomelk   59.50

*olie   124.50

*roomboter   112.50

*thee   70

*schoolkoekjes   159.50

*kinderchampagne   149.50

*kadobon 500 of welk bedrag dan ook

 

Uiteraard mag een ander product ook!

Wij hopen dat u samen met ons de kerst voor deze gezinnen een onvergetelijke te maken!

Groet, Brenda, Corina en Amy

Stichting Iedereen Een Maaltijd

info@iedereeneenmaaltijd.nl

0648593445

www.iedereeneenmaaltijd.nl