ten tijde van corona

Allemaal worden we geraakt door het corona virus en de maatregelen hiertegen, zo ook wij:

De lunchroom is gesloten

De vrijwilligers hebben nagenoeg allen een beperking en kunnen niet werken

Er zijn dus geen inkomsten

Er zijn veel meer aanvragen voor maaltijden

De vaste lasten lopen door.

Wij maken op het moment uiteraard noodmaaltijden, en de maaltijden voor ouderen die niet zelf kunnen koken, al zijn wij met een zeer beperkt team, wij doen toch ons best dit te waarborgen.

Fonds 1818 hielp ons enorm door hier een meetbaar aantal aan te hangen en financieel bij te dragen; wij kunnen in 6 weken tijd 250 maaltijden per week uitgeven!

De ingrediƫnten worden niet gedoneerd, maar door slim in te kopen, oude voorraad te gebruiken en hulp van andere organisaties kunnen wij dit toch voortzetten.

Hopelijk kunnen we na deze weken ook weer verse maaltijden te koop aanbieden, zijn er dan weer meer vrijwilligers en sponsors voor de ingrediƫnten.

Ook zijn wij bezig met de aanschaf van een duidelijk online bestelprogramma zodat dit goed verloopt, ons huidige programma is hier niet op berekend.

Op de achtergrond lopen wij de bedrijfsprocessen door, kijken we wat we kunnen verbeteren en zorgen wij dat ieder die aanwezig is direct goed wordt ingewerkt, zo kunnen wij na de maatregelen, zodra dit mag weer fris open.

HEEFT U HULP NODIG?

Laat het ons weten, wij maken maaltijden en helpen u graag met een of meerdere maaltijden.

Dankzij een donateur is er ook honden en katten droogvoer te verdelen.

WILT U HELPEN?

Ook graag! wij kunnen hulp gebruiken in de vorm van donaties, goederen of vrijwilligers, nu en in de periode na de crisis..

Wilt u meer informatie, of contact, vult u dan ons contactformulier in

Wij wensen u veilige dagen toe en hopen u snel weer te zien!