Diensten

Verkoop van maaltijden:

Bent u om welke reden dan ook niet in staat om zelf een maaltijd te verzorgen, dan maken wij deze met liefde en plezier voor u!

U bestelt een maaltijd en haalt deze op de aangegeven tijden en adres af.
U vind de aangeboden maaltijden in onze webshop

 

Bezorgen van maaltijden:

Bent u  niet in staat om de maaltijd zelf af te halen, dan bezorgen wij  uw maaltijd in Zoetermeer en omgeving tegen kleine vergoeding per keer.

 

Uitgave van noodmaaltijden:

Heeft u door omstandigheden dringende nood en geen eten? Meld u direct aan, dan kijken wij samen hoe we u van maaltijden kunnen voorzien.

Lunchroom:

In het woonhart in Zoetermeer zit onze keuken, om hier de kosten van te kunnen dragen, draaien wij daar een lunchroom, waar ieder tegen betaling een lunch, kopje koffie, of schotel kan komen nuttigen, of afhalen, uitaraard maken wij alle gebak, salades, etc. daar zelf vers!

Samen eten:

Bent u het alleen eten zat? Of wilt u gewoon eens wat anders? van dinsdag tm vrijdag kunt u tussen 15:30 en 17:30 uw bestelde maaltijd nuttigen in onze lunchroom

 

 

Samen eten met een beetje meer:

Binnenkort kunt u uw maaltijd bij u thuisbezorgd krijgen, een vrijwilliger warmt hem op, eet mee en doet samen met u indien gewenst nog wat lichte huishoudelijke klusjes

 

 

Oliebollenactie:

Op oudejaarsdag maken wij samen met geweldige vrijwilligers geweldige oliebollen, appelbeignets en ananasbeignets voor u! Vers gemaakt en met een heleboel liefde, voor een schappelijke prijs, maar wees snel want op=op!!